Merken

“De beste balans tussen uitstraling en functionaliteit”

Sinds het voorjaar van 2016 is ‘d line Nederland BV’ onderdeel van Iemhoff Design, tevens preferred supplier van d line producten voor de Nederlandse markt. “De esthetische kenmerken van deur- en raambeslag en sanitaire accessoires zijn veel belangrijker geworden”, heeft Jeroen ervaren. “Tegelijk hebben onze producten een gebruiksfunctie. In het totaalplaatje gaat het om de beste balans tussen uitstraling en functionaliteit. Die weten we steeds weer te vinden.”

 

 

logo_dline

d line

“d line is een reeks bekroonde producten-allemaal ontworpen door de Deense architect Knud Holscher.

Functionalitieit, eenvoud en kwaliteit zijn de sleutelwoorden voor de producten in de d line range. Elk detail van elk item is ontworpen en geproduceerd volgens de zeer hoge d line normen. Alle producten zijn geproduceerd in de beste kwaliteit roestvast staal AISI 316. Door de speciale radius in de buiging van de producten geeft d line een unieke uniformiteit binnen uw project. Deurbeslag en sanitaire accessoires sluiten naadloos op elkaar aan. Hierdoor zijn de producten van d line niet alleen onderdeel van de deur of sanitaire ruimte maar onderdeel van het hele pand.

Kijk hier voor het volledige assortiment: www.dlinenederland.nl

Brochures d line

 

logo_fritsjurgens

FritsJurgens Taatsdeuren

FritsJurgens levert ’s werelds meest innovatieve taatsdeursysteem dat in de deur in plaats van in de vloer bevestigd wordt. Deze kosten- en tijdbesparende constructie maakt het mogelijk om altijd en overal, inclusief in bestaande bouw, taatsdeuren te monteren. Doordat alle techniek in de deur wordt aangebracht behouden de deur en vloer haar unieke karakter. Het systeem is onderhoudsvrij en heeft een draagvermogen van maximaal 500kg! Doordat er geen uitsparingen in de vloer hoeven te worden aangebracht zijn de systemen van FritsJurgens uitermate geschikt voor vloeren waar vloerverwarming is aangebracht.

Klik hier voor meer informatie over FritsJurgens: http://www.fritsjurgens.com/

Brochures Frits Jurgens

 

ikons_logo

IKONS

De collectie van Ikons is een serie van deurkrukken en accessoires ontworpen door enkel zeer indrukwekkende en getalenteerde architecten en ontwerpers uit de hele wereld. Van de klassieke vormen  van Arne Jacobsen tot een moderne deurkruk van Schmidt Hammer Lassen Architecten – van het  traditionele gebruik van roestvrij staal en koper naar het gedurfde gebruik van nieuwe materialen en combinaties – elke architect en ontwerper heeft een andere benadering van het ontwerpproces en voor de bepaling van de vorm en materiaal. De diversiteit in producten maakt het assortiment van IKONS uniek.

Kijk hier voor het volledige assortiment: www.dlinenederland.nl/ikons

Brochures IKONS

 

base_logo

BASE

BASE is een nieuw kostenbewust merk voor deurbeslag en sanitair accessoires. BASE  is geen vervanging voor een d line product  maar is eerder een aanvulling op ons al uitgebreide productportfolio. Met de introductie van BASE is Iemhoff Design  nu in staat om een breed scala aan producten aan te bieden in verschillende prijsklassen , zodat we onze klanten kunnen voorzien van een uitgebreid scala van producten geleverd door slechts één leverancier !

De BASE serie bestaat uit een volledig assortiment van hardware en badkamer producten voor zowel particulier als licht-commerciële sector waar niet design en uniformiteit maar waar volume is van het grootste belang is. De producten van BASE zijn vervaardigd van roestvast staal AISI 304 kwaliteit.

Kijk hier voor het volledige assortiment: www.dlinenederland.nl/base